Rules FAQ Advertising

I confirm that i am at least 18 years old

Immoral Sisters 1&2 / Аморални Сестри (2001-2003) [BG]


Download[satansven] Immoral Sisters [Unc] [c] [BG] [XviD].torrent
Ai Shimai 1&2
Description
Forbidden for under 18!



Натисни за голям размер





     

Immoral Sisters 1+2 / Ai Shimai / Аморални Сестри

Year: 2001-2003
Genre: Ученички, Кръвосмешения, Девствени, Юри
Епизоди: 3 + 2
Runtime: 30 минути на епизод
Цензура: Няма

Language: Японски
Subtitles: Български (Вградени), във видео файловете, благодарение на satansven  

Directorи: Року Ивата, Хидео Ура
Студия: Elf, PinkPineapple, Office Take Off, Tokyo Kids, NuTech Digital, Kitty Media, Media Blasters


Description: Историята се върти около една майка, Юки Китазава, и двете й доведени дъщери, Руми и Томоко. Един ден, Юки претърпява автомобилна катастрова, докато мъжът й е далеч, на командировка, принуден малко след случващото се, да се върне при тях, от един младеж на име Такето Ногава, заради неговите сексуални желания. Подбудата е започната от баща му, влиятелен мъж, които изнудва и прелъстява първо неговата приятелка от детството му, Юми.

Съпругът на Юки е станал импотентен от известно време насам (поради неговото потиснато сексуално привличане към Томоко), след прибирането му, тя не успява да му помогне, и се сближава с Такето. Той е изобразена личност, като инпулсивен, разочарован от всичко младеж, склонен към случайни изблици.

Юми, тя още от малки с Такето, започва да работи в компанията на баща му, тя също се е присъединила в емоционалния водовъртеж; от време на време, се проявява, бъдейки лоялен служител на компанията и нейните интереси, като например събиране на дължимите пари от Юки. В други случаи, тя изглежда по-загрижена за солидарността на семейство Китазава.

В средата на всичко това стои Томоко, по-малката сестра, едно момиче толкова невинно, склонно да заобича всеки. Томоко прави всичко по силите си, за да запази семейството си щастливо и завинаги заедно, въпреки липсата на кръвна връзка.  

Аморални Сестри: Не се придържа стриктно към хронологичен ред; нещата са леко изменени във втората част, от първоначалното им планиране, а третата, е съвсем различна история. Хентая е правен от първата игра - новела. През 2014 Излиза 4-тата част, отново различна история, ала под формата отново на игра, тя все още не е превеждана на други езици! Епизодите съдържат както хетеросексуална така и лесбийска любов (Както в една гореща сцена, Томоко и Руми правят секс, докото майка им и Юми пък се забавляват в стаята и в леглото на Томоко, играейки си с секс играчката на Юми, а сестричките си играят и те на земята).


В торента има и бонуси: Фото галерия, гифчета, саунтрак, обложки, и др.  

Очаквайте и третата, последна част, която е с различни персонажи и история. Епизодите за тази част са два.
Video
NFOView NFO (1.25 KB)
TypeHentai
Last seederLast active 1:40:49
Size1.90 GB (2,041,542,061 bytes)
Rating
Rating: 4.0 / 5 (4.0 from possible 5 with 7 vote(s) total)        (Login to rate it)
Added2016-06-25 16:22:33
Info:Hits:  2641 times
Num files
[See full list]
146 files
Peers
8 seeder(s), 0 leecher(s) = 8 peer(s)

Add comment

Show comments (6)