Rules FAQ Advertising

I confirm that i am at least 18 years old

Neat and Clean Mom / Изящно Прекрасната Майка (2007)


DownloadNeat.and.Clean.Mom.2007.DVDRip.torrent
Description
Forbidden for under 18!



Натисни за голям размер





     

Neat and Clean Mom / Изящно Прекрасната Майка    

Director: ----
Актьори: Хитоми Камина ----

Incest Category: Mother-Son
Country: Япония
Year: 2007
Runtime: 128 мин.
Subtitles: Няма !    

Воден знак: Без !

Цензура – (CEN): Присъства !


Студио: Takara

Description: Масару е самотна и зажадняла за секс жена заради слабото внимание от честото отсъствие на съпруга си заради работата му.
Една сутрин тя е повикала градинари, за да се погрижат за градината и двора. Докато синът й е на училище, а тя до пазара за зеленчуци, те бачкат или поне се правят, обсъждайки я колко само е яка г-жата ...
Идвайки си, вижда как единия пикае в градината й, тя му го мерва, но не им прави забележка, вместо това постоянно и е в главата за дебелото му корнишонче. След като си влиза вътре и оставя торбата на масата, сяда и взема морковче че да изкара малко възбудата и копнежа как я налазват двамцата..
След като приключва с горкото и невинно морковче, ляга да спи, и лежи съблазнително, накъде, предполагам в всекидневната. Двамата слабоумни ''Рокстеди и Бибоп'' само това чакат, насетили я че е изратенячка, отиват при нея започвайки да я мандръсват, и събличат дрехити й, точно като й се искаше те да направят, без да се прави много, много на морална, усмихва им се, и започва орално да ги задоволява двамата, а после им дава да я изчукат здравичката.
По-късно на същия който напои градината й по-рано сутринта, влиза в банята да пикае пак, и тя влиза с него, той и предлага да гледа, и да му го хване с ръката си, тя го прави, и не след дълго зраво започва да му го лапа, без да знае че синът й се е прибрал и ги гледа от спалнята.
По-късно двамата със синът й седят на леглото в спалнята, и синът й и признава че я е видял какво върши, че и много пъти я е гледал как мастурбира, и че знае че е самотна, и я разбира, и също че я желае, и може да отмени татко си. Казвайки го това, той й се нахвърля, започвайки да я гали по гърдите, целува и съблича. Нищо че й е роден син, също почти не се дърпа, както при градинарите, и се впуска във цялото това безумие. Той започва да я ближе там от където се е пръкнал, вмеквайки му го всъщност и на него, след това тя му отвръща от големия й кеф, и за награда, орално го задоволява и него. След това се изчукват, както си следва .. Градинарите още са в домат им и ги виждат, дяволски усмихвайки се, каква огромна мръсница е майчето наистина само ...
Следобед, може би, я карат да остане по бельо, и да седне на дивана в хола, те обаче преди това са извикали синът й, чакащ сигнал да дойде при тях, за да дойде, и седне при майка си на дивана. Те им казват че знаят всичко, че каква мръсница е само, и понеже отношенията им са станали някак си симпатично приятелски с майчето, от целия ден, всичко случило се, и забавните им характери, те я молят да прави свирки на сина си пред тях, казвайки й че много го искат да ги гледат, давайки им мъжката си дума, че на никой няма да се изпуснат за това, и всичко случило се на никой. Тя им се доверява, усмихва се, и започва лекичко смутена че се гледа това перверзие от някого, обаче лека-полека, вече изобщо загубва и малкото срам в нея и здраво усилва мощността на духане, правейки му го до свършване в нея. След това си поиграват малко двамата с нея, докато тя се е облегнала в седналия й син ..
И накрая, на другия ден ли, вечерта ли, в банята, на ваната, отново задоволява, своя любимец, който май е харесала повече от колегата му ..
Не пропускайте, и му се насладете на това красиво филмче ..


Инфо:

Quality на видеото: DVDRip
Формат: MP4
Размер: 659 MB
Резoлюция: 640x480
Bitrate: 640 kbps
Фреймрейт: 29 970 fps
Audio формат: 44.1 KHz/2ch/128 kbps
Обща продължителност: 01:58:31

Language: Японски

Other info: В торента присъства като бонус и 15 горещи Preview Photos правени от мен !
NFOView NFO (1.26 KB)
TypeXXX
GenreAsian, Oral, Orgy(Group)
Last seederLast active 2:05:41
Size671.17 MB (703,777,949 bytes)
Rating
--- (Needs at least 3 votes and has got only 2)        (Login to rate it)
Added2018-07-10 21:16:16
Info:Hits:  2402 times
Num files
[See full list]
16 files
Peers
5 seeder(s), 0 leecher(s) = 5 peer(s)

Add comment

<< Prev      Next >>
1 - 3

# Alestorm (Потребител) at 2018-07-11 12:29:45 GMT- Quote Personal message Top
баси описанието  :lol:

# vojdix (Супер потребител) at 2018-07-11 18:02:55 GMT- Quote Personal message Top
Описанието кърти мивки  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:

# satansven (Incest) at 2018-07-11 18:15:45 GMT- Quote Personal message Top
Радвам се че поне съм накарал някой да се засмее от подобни торенти в описанията, не напразно явно съм отделил половин час от времето си за да насвържа да има нещо за описание, нарочно го правя. По-лесно ми е нищо да не слагам, но е полезно да има малко допълнител фън, нали така.  ;-)   :fun:

1 - 3
<< Prev      Next >>

Add comment