Rules FAQ Advertising

Comments for Twink likes Black

Add comment

<< Prev      Next >>
1 - 10

# (blocked) at 2010-05-17 03:03:47 GMT- Quote Personal message Top
Умолявам ви, ама наистина ви моля, КАЧВАЙТЕ САМО ТАКИВА КЛИПОВЕ  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:
Това е жестоко, кой нормален мъж не би се изкефил на такова порно  :thumbsup:

супер яко порно, от кога не бях виждал такива сладки мъжки дупетааааааа  :wub:

# detko81 (Супер потребител) at 2010-05-17 18:53:39 GMT- Quote Personal message Top
Не съм гей но това специално  е яко, защото има ясно разграничение на мъжкото и женското. Дразни ме когато е е смесено и не знаеш кой е мъжа и кой жената. Чернокожите се държат като 100%-ви мъже.Обърнете внимание как третират този тинейджър...

# mamata (VIP) at 2010-05-18 19:39:01 GMT- Quote Personal message Top

Изтрих коментарите, които сметнах за обидни, за спам и противоречащи на т.7 от "Правила".
Моля, разберете, че не вие определяте, какво ще се качва на тракера! Това, че е предоставена възможност да коментирате не означава, че непременно трябва да го правите.
Ако след моя пост, някой си позволи да обиди ъплоудера или хората, които свалят торента, "предупреждение" ще му е най-малкия проблем!!!
Имам освен това, отвратителния навик да наглеждам торентите, чиито коментари съм редактирал и изобщо не се колебая да банвам, дори месеци след нарушението.

# (blocked) at 2010-05-20 13:56:23 GMT- Quote Personal message Top
Как бих искал да съм на мястото на момчето

# MDMAizrod (Супер потребител) at 2010-05-22 14:31:29 GMT- Quote Personal message Top
На мен пък само едно не ми е ясно, след като всички са такива големи мъжкари, защо изобщо коментират гей торенти, още повече, че то си пише в категорията кое какво е. Според мен това са просто едни все още неосъзнати гейчета, които се комплексират от факта, че мъжете по някакъв начин ги привличат и затова сеят омраа и обиди навсякъде. А иначе филмът изглежда обещаващ и го дърпам на момента!  :-D

# (blocked) at 2010-05-27 19:18:24 GMT- Quote Personal message Top
Ммм яко.. Като го гледах и направо исках да съм на мястото на този тийнейджър  :-P

# Doondoonko (Супер потребител) at 2010-07-01 03:40:54 GMT- Quote Personal message Top

mindrinker написа:

Ммм яко.. Като го гледах и направо исках да съм на мястото на този тийнейджър  :-P


Е, да го свалям ли, какво? :unsure: Мислех само да си кажа мнението по interracial въпроса, ама сега пък тоя филм ще излезе много як...  :hmm:  Усещам, че ще сбъркам, ама... какво пък - нетът ми е неограничен. :lol:

detko81 написа:

Не съм гей но това специално  е яко, защото има ясно разграничение на мъжкото и женското. Дразни ме когато е е смесено и не знаеш кой е мъжа и кой жената. Чернокожите се държат като 100%-ви мъже.Обърнете внимание как третират този тинейджър...


За негей имаш доста задълбочено мнение, брат. :lol: Концепцията ти е погрешна - в една gay men двойка "женска роля" няма. Ако и двамата са versatile, кой ще е "жената" тогава? Камериерката, може би?  :lol: Няма такъв филм, пич - всеки е каквото си го кефи да е. Дали си top или bottom, все мъж си. ;-)

Що се отнася до това, как "чернокожите се държат като 100%-ви мъже" и как "третират този тийнейджър"...  :thumbsdown: Гледай порно само с черни и тогава ще си говорим.  :lol: Както белите (жълтите, зелените и лилавите), така и черните са всякакви. Отживелица за мен е схващането, че щом е черен, значи предпочита да... доминира, така да се изразя. Вярно, не съм бил с пасивен черен, но пък и последните не са ми в целевата група.

Да не забравяме и че това е филм. Нормалните черни мъже не се държат с теб като с "бяло парче месо" и т.н. Още повече, че мен лично винаги ме е дразнело пренебрежителното (греничещо с унизително) отношение на черни към бели и обратното. Досега май все по белички съм се захласвал.  :innocent: Е, като че ли и по един от обсъжданите шоколадени, ама да не влизам в подробности.  :cool:

Оф, аре стига толкова, а?  :lol: Весело гледане!  :fczamunda:

П.С. Тия по филмите (почти) НИКОГА не знаят как се прави deep-throat на еректирал пенис (понеже на мек всеки уж прави нещо). Много са зле.  :whistle:

Edit:
П.П.С. Знаех си, че филмът въобще няма да ми хареса! Ако някой се излъже да го изтегли, да не каже, че не съм го предупредил. Кратки сцени, меки... атрибути и въобще хипер безинтересно творение. Още повече че дори субтитри няма. Абе, изгубено време и трафик. Това е. Който каквото ще да казва.

Last edited by Doondoonko at 2010-07-01 05:51:08 GMT

# (blocked) at 2010-07-21 00:59:18 GMT- Quote Personal message Top
несе учудвам че някой искат да са  намястото намомчето жестоко е :lovers:  :fczamunda:

# adythong (Потребител) at 2010-11-26 13:07:01 GMT- Quote Personal message Top
и на мен ми допада мястото на бялото момче  :blush:

# kawq (Супер потребител) at 2011-08-22 18:19:13 GMT- Quote Personal message Top
много си яко даже как дърви само не истина аз съм хетеро но се изкефих на това ако може още да се качват ще е супер :) браво

1 - 10
<< Prev      Next >>

Add comment