Rules FAQ Advertising

I confirm that i am at least 18 years old

Artificial Girl 3 + All Official Addons (2008)


Download
Description
Forbidden for under 18!
Information за играта: Click here.  


Натисни за голям размер






Photo 2:Click here.
Photo 3:Click here.
Статус: 2008 год.
Genre: Arcade / 3D / For Adults
Подобни игри: Artificial Girl, Artificial Girl 2, Sexy Beach, Sexy Beach 2, Sexy Beach 2: Chiku Chiku Beach
Interface: Английски или Руски
Multiplayer: Не
Един хубав виртуален живот с прекрасни момичета. Просто се наслаждавайте на мирното съжителство с тях. В играта цензура няма!
Artificial Girl делится на две части. Первая это генератор девочек, где ты настраиваешь внешность, голос и выбираешь черты характера, плюс настраиваешь одежду на все случаи жизни. Самое интересная часть наверное. Вторая часть Artificial Girl это сама игра. Есть маленький кусок города, твой дом и несколько сопутствующих локаций. По ним диким галопом носятся девочки (до 5 штук за раз), которых надо всячески домогаться. Если во второй части девочка была твоей сексуальной рабыней и ты делал с ней все что хотел, то тут вначале их надо соблазнить. Процесс соблазнения местами туповат и неоднозначен (пристроиться в постель к незнакомой спящей девице это хороший шанс проснуться с разодраной физиономией, но в АГ3 это расценивается как ухаживание), единственный плюс что он заточен под те черты характера которые ты выбрал при генерации. Например поспать вместе с соней, потаскаться по улице с буйной энергичной спортсменкой, потрескать еду вместе с обжорой, трахнуть публично похотливую нимфоманку и т.д. После соблазнения идет хентай, тут все довольно примитивно, поз очень мало, игрушек нет вообще, извращений тоже нет. Короче генеришь девочек, соблазняешь, хентаишь, генеришь новых и т.д.
Трейлър:



## Other info : За инсталацията: Зареждате в Daemon Tools и инсталирате в папка по избор. AG3_Make и AG3_Play копирате в папката с вече инсталираната игра. Копирате файловете js3_00_00_00.pp, js3_00_02_00.pp, js3_00_04_00.pp и js3_01_04_00.pp със замяна в data (Games\Illusion\AG3\data). Копирате началния сейф save000.js3wrd в "AG3/data/save". Файла optionalfix_01 се стартира за добавяне на играта в регистрите. За да стане на руски,копирате js3_00_04_00.pp от папка RUS с замяна в datа (Games\Illusion\AG3\data).Размер след инсталацията 6.63 ГБ.
Трейлър:



Приятна игра :)
Video
NFOView NFO (0.65 KB)
TypeXXX
GenreVirtual/Games
Last seederLast active 13:27
Size6.07 GB (6,519,328,539 bytes)
Rating
Rating: 3.6 / 5 (3.6 from possible 5 with 179 vote(s) total)        (Login to rate it)
Added2009-07-28 11:05:38
Info:Hits:  16596 times
Num files
[See full list]
31 files
Peers
0 seeder(s), 0 leecher(s) = 0 peer(s)

Add comment

<< Prev      Next >>
1 - 20 | 21 - 40 | 41 - 60 | ... | 101 - 120 | 121 - 140 | 141 - 160

# (blocked) at 2010-02-13 18:12:37 GMT- Quote Personal message Top

# galinpetkov (Супер потребител) at 2010-03-08 15:20:13 GMT- Quote Personal message Top

Lorenco666 написа:

Като ви гледах коментарите и се смях ли смях.Пълен е сайта с псевдо защитници на секса а първи са на клона щом се качи някое разлигавено порно на първа страница.Идеята скъпи деца не сте я разбрали.Идеята на този сайт е да се споделя информация.Идеята на тази игра е да ви забавлява да ви заема от свободното време и да ви научи че в живота не всичко е парички.Жалко че 99% от посещаемостта и коментарите на този сайт са от малоумни божи чада.На всеки 100 коментара има само 1 смислен и по темата,всичко останало са разни спамерчета и недорасляци(и като го казвам нямам предвид само 12-13 годишните).Ехо защитниците на чистичкия секс когато започнете реално да правите секс и се изпоцапотите с това онова тогава слагайте коментари на такива торенти.Играта е хубава а азиатките че били най-плоски...ми пич като искаш крави ходи на село и не се занимавай с тези неща.Аман вече от разбирачи по всички области. За ъпа не 5 а 50 за торента най-висока оценка.Играйте наслаждавайте се на това което доста хора са се постарали да създадат за да могат олигавени мързеливи лапетий като вас да го играят на всичкото отгоре БЕЗПЛАТНО.  :whistle:



Евала брат! И аз съм мисле да го кажа, но не ми се занимаваше... Игичката е готина и с малко повече труд, може да се получи всичков нея. Успех на всички!

# vekkata (Супер потребител) at 2010-03-18 21:41:11 GMT- Quote Personal message Top
Ей, в тази игра доста трудно да "удариш" нещо  :no:  Че то в реалния живот ми е по- лесно  :-P  Иначе убих времето до следващата лекция, чудесно ! :)
П.С. От все сърце препоръчвам на повечето от вас, вместо да седите пред компа, да хванете един буквар и да се ограмотите малко, че е срамота, и ми дразните окото с тези постоянни и малоумни грешки  :angry:

# (blocked) at 2010-03-24 13:08:43 GMT- Quote Personal message Top
Multiplayer: Не

какво ли би бил ако го имаше  :whistle:

# sushkata (Супер потребител) at 2010-04-16 10:51:55 GMT- Quote Personal message Top
Как се правят тройки?

# jakeup (Потребител) at 2010-04-19 22:52:50 GMT- Quote Personal message Top
Добре де, какво се прави в тази игра ? Изкарва ме в някаква къща, ходя нагоре-надолу но нищо не става..помощ моля...

# davidzamunda (Супер потребител) at 2010-05-03 22:42:05 GMT- Quote Personal message Top
А как се добавят нови дрехи?
В ютубето има много неща.
намерих само профили за хора(жени)
А дрехи няма! :?:  :?:  :?:
Ако някой знае линк за някакви модове и др да даде .
АЗ и жена ми ще сме много благодарни :thumbsup:  :thumbsup:
(направих и профил(доста си приличат))

# abcabcabc (Потребител) at 2010-08-01 13:28:23 GMT- Quote Personal message Top

vekkata написа:

Ей, в тази игра доста трудно да "удариш" нещо  :no:  Че то в реалния живот ми е по- лесно  :-P  Иначе убих времето до следващата лекция, чудесно ! :)
П.С. От все сърце препоръчвам на повечето от вас, вместо да седите пред компа, да хванете един буквар и да се ограмотите малко, че е срамота, и ми дразните окото с тези постоянни и малоумни грешки  :angry:


Да бе.. нормално е да те мързи да слагаш запетайки (повечето и без това не знаят къде да слагат), ама грешки от сорта на "лапетий" и "тапак".... :-/  :thumbsdown:

# BDSexy (Супер потребител) at 2011-01-20 15:44:20 GMT- Quote Personal message Top
ето саит каде можете да сваляте различни момичета за играта http://artificialgirlmods.blogspot.com/search/label/Guy%20Mod

# batizo2 (Супер потребител) at 2011-02-04 17:56:37 GMT- Quote Personal message Top
т.нар. информация за играта е с линк към сайт където всичко ми излиза на маймуница!  другото инфо е само за инстал-а. тук само в 1 коментар се съжалява за големи изисквания (да, да! даже си дадох труда да изчета коментарите т.е. полюциите на маса народ) и никъде не видях инфо за минимални изисквания. не знам къде е спал г-н ъплоудърчето, обаче въпреки голямата ми любов към жанра и въпреки че съм играл І-вата част, нито ще сваля тази, нито мога да пиша повече от 2-ка на торента и то само заради жанра!!!

# BaalPeor (Супер потребител) at 2011-03-06 16:46:11 GMT- Quote Personal message Top
За всички критици на хентая ,незнам защо изобщо влизате в хентай торент .Да си кажете мнението?Та вие за таз игра мнение нямате,просто си мразите хентая като цяло.
Просто ви се иска да натирите хентай маниаците,признайте си.
Да им кажете колко са прости,че го гледат.Хубав начин за избиване на комплекси.
Както някои ги дразни всичко япоснко,така пък мен точно такова ме привлича ,и никой ме може да ми каже да не дърпам.
И да,щом има фенове на хентай,трябва да се качва такъв .

# SaDeRcHo (Потребител) at 2011-06-25 12:57:03 GMT- Quote Personal message Top
Още при маунтването на ISo-то ми дава някаква  грешка , и не мога да си обясня защо се получава така. Help

# K1llJ0y (Супер потребител) at 2011-10-05 18:49:35 GMT- Quote Personal message Top
 Ехе, на скоро видях на едно клипче в Youtube, за мен лично, най-смисления коментар. Не, че има връзка особена с торента, но просто човека беше събрал в един коментар всички простотии, които хората казват, за да се правят на интересни или просто един от ония коментари от типа "In Soviet Russia, toilet pee on you".
 Е, аз не мога да напиша един такъв коментар тук, но май и 3500 символа няма да ми стигнат като видях какви разнообразни неща пишат хората.
Не мога да видя лошото в качване на една такава игра, наред с много други подобни. А единственото добро е, че някои ги харесват и това, че ги има качени тук им позволява по-лесен достъп до, това което искат.
 Сега ако бях приключил тук, щеше да има пак един от остроумните коментари, за това как такива игри не са за деца. Ами защо не ходите в порно секцията, да плюете там ? Защо не отидете в секцията с игри, защото там има прекалено много неща, които не са за 12-13-14 и така нататък до 18-годишни деца. А дори и в тракера да не са се регистрирали като 18+-годишни пак имат достъп. Защо не идете в секцията с филми ? Дори наскоро гледах един филм, не мога да преценя какъв се водеше като жанр, защото беше крайно безсмислен, но това не беше изненадващо ... Имаше сцена в която човек се хвърля в нещо като мелачка за дървета. Представете си само едно 12-годишно момче или момиче да види нещо такова. Кое е по-лошо ?
Да види нещо, което след 5-6 години, дай Боже, ще вижда доста или поне достатъчно или нещо толкова брутално, което вероятността да види е прекалено близка до нула.
 Сега, аз не искам да давам акъл на никой. Просто искам да разбера причината за тези негативни коментари. Защото от моя гледна точка, никой от тези хора не го прави с намерението да "защити младото поколение" от тези страшни виртуални каки, а просто не харесва хентай. И до толкова много, че се стига до нападки, което е тъпо.
 Ех, то стана цял роман. Не знам какво толкова ме прихвана да пиша. Хайде вече, който смята, че с някакъв коментар в тракер може да прекрати нещо, което го има от 70-80-те години на миналия век, моля го да пробва първо с другите неща, които изброих. Добре, спирам вече, защото скоро ще ми свършат символите :)
 Хайде, със здраве :)

# sikimi92 (Супер потребител) at 2012-05-04 12:05:54 GMT- Quote Personal message Top
аз немога да го изтегля стои ми на 0 % :no:

# nesea (Потребител) at 2012-05-19 20:25:58 GMT- Quote Personal message Top
аре малко сийд...

# bomba (Супер потребител) at 2012-08-24 20:21:04 GMT- Quote Personal message Top
Здравното министерство предупреждава, че разцъкването на виртуални клецалки води до реални баданарки  :-D   :-D   :-D

# Nerobg (Потребител) at 2012-10-22 16:02:28 GMT- Quote Personal message Top
наистина ли е цензурирана?

# darinka83 (Супер потребител) at 2012-12-22 11:03:44 GMT- Quote Personal message Top

K1llJ0y написа:

 Ехе, на скоро видях на едно клипче в Youtube, за мен лично, най-смисления коментар. Не, че има връзка особена с торента, но просто човека беше събрал в един коментар всички простотии, които хората казват, за да се правят на интересни или просто един от ония коментари от типа "In Soviet Russia, toilet pee on you".
 Е, аз не мога да напиша един такъв коментар тук, но май и 3500 символа няма да ми стигнат като видях какви разнообразни неща пишат хората.
Не мога да видя лошото в качване на една такава игра, наред с много други подобни. А единственото добро е, че някои ги харесват и това, че ги има качени тук им позволява по-лесен достъп до, това което искат.
 Сега ако бях приключил тук, щеше да има пак един от остроумните коментари, за това как такива игри не са за деца. Ами защо не ходите в порно секцията, да плюете там ? Защо не отидете в секцията с игри, защото там има прекалено много неща, които не са за 12-13-14 и така нататък до 18-годишни деца. А дори и в тракера да не са се регистрирали като 18+-годишни пак имат достъп. Защо не идете в секцията с филми ? Дори наскоро гледах един филм, не мога да преценя какъв се водеше като жанр, защото беше крайно безсмислен, но това не беше изненадващо ... Имаше сцена в която човек се хвърля в нещо като мелачка за дървета. Представете си само едно 12-годишно момче или момиче да види нещо такова. Кое е по-лошо ?
Да види нещо, което след 5-6 години, дай Боже, ще вижда доста или поне достатъчно или нещо толкова брутално, което вероятността да види е прекалено близка до нула.
 Сега, аз не искам да давам акъл на никой. Просто искам да разбера причината за тези негативни коментари. Защото от моя гледна точка, никой от тези хора не го прави с намерението да "защити младото поколение" от тези страшни виртуални каки, а просто не харесва хентай. И до толкова много, че се стига до нападки, което е тъпо.
 Ех, то стана цял роман. Не знам какво толкова ме прихвана да пиша. Хайде вече, който смята, че с някакъв коментар в тракер може да прекрати нещо, което го има от 70-80-те години на миналия век, моля го да пробва първо с другите неща, които изброих. Добре, спирам вече, защото скоро ще ми свършат символите :)
 Хайде, със здраве :)


Написано на място и точно  :-D само да вметна че хентай не е от 70 ами и по рано това че ние не сме дорасли това е друг въпрос

# (blocked) at 2012-12-24 12:47:00 GMT- Quote Personal message Top
Играта е много приятна и е не само за подрастващи. Този торент не сработва  при седмица - може би е повреден. Свалих го от пиратите - инсталация без проблеми. Отговарям и на много от въпросите - фантазията с гъбката, която се появява ще ви доведе до края.

# tankista63 (Супер потребител) at 2013-03-29 14:18:31 GMT- Quote Personal message Top
Сийдваите хора  :angry:  6 гб игра как се тегли с 1 сиидър и 1 пиър хайде не мислете само за себе си  :hmm:

1 - 20 | 21 - 40 | 41 - 60 | ... | 101 - 120 | 121 - 140 | 141 - 160
<< Prev      Next >>

Add comment