Rules FAQ Advertising

I confirm that i am at least 18 years old

POV Handjobs 2


Download
Description
[img=img=http://img2.zamunda.se/bitbucket/p_303716.jpg]


## Director : Джон Красински
## Cast : Килиън Мърфи, Джимон Хонсу, Ноа Джупе, Милисенд Симъндс, Емили Блънт, Уейн Дювал и др.
## IMDB : Link to IMDB
## Оценка в IMDB : 7.7(45000)
## Country : САЩ
## Year : 2020
## Runtime : 97 минути
## Genre : Драма, Ужаси, Фантастика
## Релийзът е на група : EVO
## Synopsis : След тоталния успех на хорър-трилъра от 2018 година Нито звук, иновативният режисьор Джон Кразински представя втора част на дългоочакваната продукция, която ще повиши нивата на адреналин в кината през март.

Още с трейлъра на филма зрителите стават свидетели на бурната развръзка около мистериозната и животозастрашаваща заплаха, която не само не се е разминала, но води със себе си още жестоки препятствия, нова атака с нова дилема отвъд пустошта. Напрежение, умопомрачаващ саундтрак и невъобразима динамика на действието ще видим в дългоочакваната продукция, която ни потапя още по-дълбоко в света, в който тишината е единственият закон за оцеляване.

След смъртоносните събития у дома, сега семейство Абът трябва да се изправят пред ужасите на външния свят, докато продължават борбата си за оцеляване в абсолютно мълчание. Принудени да се впуснат в неизвестното, те бързо осъзнават, че създанията, които ловуват само по най-малкия звук, не са единствената заплаха, която дебне отвъд пясъчната пътека.

Разтърсващата история от Нито звук 2 отново е дело на режисьора Джон Кразински. Той е и сценарист на филма заедно със Скот Бек и Брайън Уудс. Във втората част на трилъра се завръщат Емили Блънт, Милисент Симъндс и Ноа Джуп, а сред новите попълнения в актьорския състав влизат Килиън Мърфи, Джимон Унсу, Уейн Дювал и други.

Колко може да понесе човешката воля и струва ли си да бягаш, когато не виждаш спасение? Нито звук 2 идва в кината на 20 март, а дотогава, моля, пазете тишина!

## Subtitles : Български от линка

Натисни за голям размер Натисни за голям размер
Натисни за голям размер Натисни за голям размер
NFOView NFO (0.59 KB)
TypeXXX
GenreOral, Cumshot
Last seederLast active 36:14
Size1.38 GB (1,484,464,731 bytes)
Rating
Rating: 4.5 / 5 (4.5 from possible 5 with 23 vote(s) total)        (Login to rate it)
Added2008-12-04 22:54:00
Info:Hits:  8485 times
Num files
[See full list]
4 files
Peers
1 seeder(s), 0 leecher(s) = 1 peer(s)

Add comment

Show comments (2)